Victory gokkast online

De Victory Gokkast van Tanzoo heeft een rood en blauw symbool aanwezig. Deze staan voor de Alliance en Russia (Verenigde Staten en Rusland). Het heeft een aantal heel speciale functies aanwezig, zowel bij het benedenspel als bovenspel. Bij het spel beneden zult u aan de rechterkant 9 vakken zien, dit wordt gespeeld als het boter kaas en eieren spel. Wanneer er drie op één lijn van dezelfde kleur komen te staan ontvangt u een prijs. Zorg ervoor dat u drie blauwe of drie rode op een rij hebt!

Het bovenspel wordt niet gespeeld met winstlijnen, maar juist met hoeveel symbolen er in zicht staan. Zo wordt er alleen maar gespeeld met de rode en blauwe symbolen en wanneer er twee in zicht zijn wint u met een inzet van 16 credits al een leuke uitbetaling. Het is mogelijk om boven te spelen met 4, 8 en 16 credits. Het hoogst haalbare is 8 symbolen op de rollen waarvoor u 200 munten ontvangt.

Inzetten op Victory

  1. Muntwaarde: De muntwaarde is €0,10 per credits.
  2. Inzetten: Speel met 1, 4 of 16 cedits.

Betalingsmethodes gokkast

Victory Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betaalmiddelen:


Speciale functies

  1. Boter kaas en eieren: Het soort van boter kaas en eieren spel kan beneden gespeeld worden, zorg ervoor dat u een hele rij met dezelfde kleur krijgt.
  2. Munt- en kopspel: U kunt gokken met munt of kop, deze worden wel weergegeven als rode en blauwe symbool.
  3. Symbolen in zicht: Symbolen in zicht bij het bovenspel geven een leuke uitbetaling.

Waarom Victory gokkast gratis spelen

Speel de Victory gokkast eens gratis en maak kennis met geheel unieke functies die u nog nooit eerder tegengekomen bent op een online gokkast. Zo heeft iedere gokkast wel zijn eigen voordelen, en deze heeft het voordeel dat het met hogere inzetten gespeeld kan worden en er zeer hoge uitbetalingen op aanwezig zijn. Speel hem vandaag nog voor geld of probeer hem eerst eens gratis uit.


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.