Technoreel gokkast online

De Technoreel gokkast is een klassieke gokkast die u gewoon eens een keer gespeeld moet hebben. Doordat u hem gratis kan spelen zult u nooit een storting hoeven te verrichten om hem uitgeprobeerd te hebben. Wilt u uiteindelijk toch voor echt geld gaan spelen dan is dit ook mogelijk. Het heeft een uniek spel met dobbelstenen aanwezig die bij iedere draai voor leuke winsten kan zorgen.

Deze gokkast heeft een soort van ganzenbord aanwezig bij het benedenspel. Door middel van de dobbelstenen die iedere draaibeurt vallen kunt u de dobbelstenen verzamelen. Heeft u ze allemaal verzameld voordat u een combinatie vormt, dan zult u een stap nemen op het ganzenbord. Bij het ganzenbord zelf staan verschillende prijzen weergegeven waar u dan kans op maakt.

Als u liever voor hogere winsten gaat spelen zult u de inzet moeten verhogen. Deze kan tot wel 64 credits ingesteld worden. De winsten bij het spel boven lopen veel hoger op en ook meer winstlijnen zullen actief zijn. Er kan met vijf winstlijnen in totaal gespeeld worden en de maximale uitbetaling is 200 credits met de geldzakken.

Inzetten op Technoreel

  1. Muntwaarde: De muntwaarde is €0,10 per credits.
  2. Inzetten: Speel met 1, 4, 8, 16, 32 of 64 credits.

Betalingsmethodes gokkast

Technoreel Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betaalmiddelen:


Speciale functies

  1. Dobbelstenen: De dobbelstenen kunnen stappen nemen op het ganzenbord waarop leuke winsten weergegeven worden. Stop het knipperend licht op een bepaald vak, dan wint u deze prijs.
  2. Munt- en kopspel: Munt- en kopspel kan gespeeld worden na het vormen van een combinatie zodat u deze winst nog hoger kan maken.
  3. Bovenrollen: Speel bij de bovenrollen met vijf winstlijnen en speel met maximaal 64 credits.

Waarom Technoreel gokkast gratis spelen

Speel de spannende Technoreel gokkast vandaag nog en maak kennis met de Tanzoo aanbieder. Deze aanbieder biedt alleen erg veilige gokkasten aan met de eenvoudigste betaalmethodes. Dus als u toch van plan bent om voor echt geld te gokken dan kunt u veilig uw geldtransacties verrichten.


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.