Oldtimer gokkast online

De Oldtimer Gokkast is een spannend spel en een echte klassieke gokkast die al jarenlang aan de top staat wat betreft Tanzoo gokkasten. Er kan gespeeld worden met een hogere inzet bij het spel boven waarbij vijf winstlijnen actief worden. Beneden wordt gespeeld met een creditinzet van 1 waarbij u met één actieve winstlijn speelt. De gokkast heeft drie rollen aanwezig waarop u de combinaties kan gaan vormen. Er kan ook willekeurig combinaties gevormd worden vanwege de stersymbolen. Deze geeft een aantrekkelijke prijs van 20 credits. Als u deze gokkast gratis wilt spelen of voor echt geld kunt u op de menu knop kassa klikken. Hierbij zal er een venster geopend worden waarop staat speel in funmode of speel voor echt geld.

Het is mogelijk om ongelimiteerd gratis door te spelen op deze gokkast online. Zo kunt u urenlang uzelf vermaken zonder er ooit geld voor te hoeven storten. Wilt u toch voor echt geld gaan spelen dan kunt u gebruik maken van veilige betaalmiddelen zoals uw mobiele telefoon of iDeal. Het geld is binnen enkele seconde gestort en staat direct op de gokkast account. Als u een account via onze site hebt aangemaakt dan kunt u afsluiten wanneer u maar wilt. Ook als uw internetverbinding per ongeluk weg valt zullen credits bewaard blijven doordat u via een speelaccount speelt.

Inzetten op Oldtimer

  1. Muntwaarde: Altijd met een muntwaarde van 10 eurocent spelen die vermenigvuldigt wordt met de credit inzet. Maximaal 50 eurocent per spin gebruiken o pde Oldtimer gokkast.
  2. Inzetten: Speel met een inzet van 1 of 5 credits. 1 credit voor het basisspel en 5 credits voor het spel boven.

Betalingsmethodes gokkast

Oldtimer Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betaalmiddelen:


Speciale functies

  1. Sterren: De sterren komen voor op het spel aan de onderkant, hiermee kunt u een scatter combinatie maken, dit betekend dat zij willekeurig op rollen kunnen verschijnen en zo een winst van 20 munten geven.
  2. Tanzoo symbool: Het tanzoo symbool geldt als de hoogste winst op deze gratis gokkast. Het betaald 200 munten uit bij het spel aan de bovenkant.

Waarom Oltimer gokkast gratis spelen

De Oldtimer gokkast hoeft eigenlijk niet gratis gespeeld te worden om hem goed te leren kennen, iedereen kent hem al. Wel is het zo dat u zonder geld uit te geven zo evengoed veel spelplezier kan hebben op deze klassieke kast.


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.