Lucky Devil gokkast online

De Lucky Devil Gokkast van Tanzoo is een echte duivelse klassieker. Hierbij stijgt de spanning bij iedere draaibeurt en kunt u punten opsparen bij het spel beneden. Ook is het mogelijk om kop en munt te gokken wanneer u een combinatie maakt. Zo kunt u deze uitbetaling nog eens verdubbelen, gokt u verkeerd, dan zal de uitbetaling verloren gaan.

Het duivelsymbool is een belangrijk symbool op deze gokkast. Ten allereerst zult u moeten weten dat u 20 oefenmunten krijgt om de gokkast te testen. U kunt iedere keer weer op voor fun spelen klikken om deze munten te ontvangen. Als u een winst behaald hebt kan deze ook opgespaard worden in het tabel naast de rollen beneden. Deze kunnen later weer gebruikt worden om het spel te spelen met een hogere inzet.

Om terug te komen op de duivelsymbolen, dit zijn mystery symbolen. Zo kunt u met een minimale inzet van 4 credits met twee van deze symbolen al minimaal 8 credits ontvangen. Wanneer u met een inzet van 20 credits speelt geldt dit symbool als ieder ander symbool. Als u met hogere inzetten speelt en een combinatie vormt met drie duivelsymbolen heeft u 50% kans om nog een keer een prijs te pakken, deze herhaalt zich dan vanzelf.

Inzetten op Lucky Devil

  1. Muntwaarde: De muntwaarde is €0,10 per credits.
  2. Inzetten: Speel met 1, 4 of 20 cedits.

Betalingsmethodes gokkast

Lucky Devil Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betaalmiddelen:


Speciale functies

  1. Duivelsymbool: De duivelsymbool geldt voor meerdere dingen, namelijk een herhalingskans, mysterywinst of wildsymbool.
  2. Munt- en kopspel: Munt- en kopspel, gebruik deze om winsten te verdubbelen wanneer u goed gokt.
  3. Kris kras combinaties: Bij een hogere inzet van 4 of 20 credits kunnen combinaties kris kras op de rollen gevormd worden.

Waarom Lucky Devil gokkast gratis spelen

Speel de Lucky Devil gokkast via onze site geheel gratis en ontvang iedere keer weer 20 gratis speelmunten. Iedere speelmunt is 0,10 euro waard.


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.