Graffiti gokkast online

De Graffiti gokkast is een klassieke gokkast van Tanzoo. Deze is al jarenlang één van de populairste gokkast spellen op het Internet. Het leuke aan deze gokkast is dat wanneer u geen prijs wint u daadwerkelijk omhoog klimt voor een hoge winst. Wel geldt er een regel dat de juiste symbolen eerst op de middelste winlijn terecht moet komen om omhoog te klimmen. Deze klimtabel heeft de volgende symbolen in deze volgorde: kersen, sinaasappels, citroenen, appels, perzik, framboos, druiventros, watermeloen, klok, peer, bar en geldzak. Dit betekend dat er eerst een kers moet vallen voordat er in prijs gestegen kan worden wanneer er een sinaasappel valt.

Het klimtabel kan tot 100 credits oplopen en begint vanaf 4 credits bij de druiventros. Zo kunt u bij niet behaalde winsten kans maken op veel credits. Wint u wel een prijs? Dan kunt u nu het kop- en muntspel gaan spelen om de winsten te gaan verdubbelen. Klik op head of tail om te gokken waar het knipperende lichtje stopt. Bij het basisspel kunt u een hoge uitbetaling van 200 munten winnen met de geldzakken. De barren zijn 100 munten waard en de peren ook. Als u boven gaat spelen zullen alle uitbetalingen direct hoger zijn.

Het bovenspel kunt u met een hogere inzet gaan spelen waarbij 10 winlijnen actief worden. U speelt met een inzet van 4, 8 of 16. Als u met de hogere inzetten speelt is de minimale prijs al direct 28 credits. Er zijn ook andere symbolen aanwezig aan de bovenkant, zo is er nu het kroonsymbool wanneer u boven speelt en deze is dan direct ook het meeste waard.

Inzetten op Graffiti

  1. Muntwaarde: De muntwaarde is €0,10 per credits.
  2. Inzetten: Speel met 1, 4, 8 of 16 credits op de Graffiti gokkast.

Betalingsmethodes gokkast

Graffiti Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betaalmiddelen:


Speciale functies

  1. Klimtabel: Dit is een zeer unieke speciale functie en komt niet op veel gokkasten voor. U kunt nu omhoog klimmen in een tabel om een winst te verdienen.
  2. Munt- en kopspel: Munt- en kopspel, wie kent het niet? U kunt nu op kop of munt gokken en hopen dat hij op de juiste valt zodat uw prijs verdubbeld wordt.

Waarom Graffiti gokkast gratis spelen

Speel de Graffiti gokkast geheel gratis via Gratisgokkasten.info, Nederlands grootste gokkasten site. Maak de gouden oude tijd weer opnieuw mee door deze klassieker te spelen voor echt geld of gratis.


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.