Tanzoo gokkasten gratis spelen

Voor echt spannende gratis gokkasten zit u bij de Tanzoo gokkasten wel goed. En dit is niet het enige waar zij bekend om staan, het zijn ook nog eens erg veilige spellen die u kunt spelen op het Internet. Wij hebben op deze pagina vier gokkasten geplaatst, deze zijn het meest populair van Tanzoo. Veel spelers zijn u al voor gegaan en hebben al eens een gokje gewaagd op gokkasten zoals Wildtimer, Random Runner, Oldtimer of Magic Circle. Er kan via een flash versie gespeeld worden wanneer u in full screen gaat spelen. U hoeft nooit iets te downloaden en er wordt gebruik gemaakt van de North Dakota Enterprises Software. Zo bent u al direct verzekerd van eerlijk spel, dit is namelijk ook de aanbieder van Amsterdams Casino (bekend van televisie). Ga gokken op de Tanzoo gokkasten met iDeal, paysafecards, Moneybookers of telefoon.

         
     
Speel hierboven de populaire Tanzoo gokkasten, de meest bekende klassieke gokkasten!

  • Spelen vanuit uw browser

    Bij het spelen van gokkasten vanaf uw computer krijgt u de mogelijkheid om vanuit de browser te gokken. Hierdoor zult u stabieler, sneller en gemakkelijker kunnen navigeren naar andere spannende gokkasten. Wanneer u op de gokkast zelf aan het spelen bent kunt u kiezen voor een normale versie of full screen versie. Wanneer u een full screen versie kiest zal het gehele scherm in beslag genomen worden door de gokkast en is alles overzichtelijker en gemakkelijker te begrijpen. Tanzoo staat niet voor niets bekend als zeer gebruiksvriendelijk.

Gratis gokkast spelen

Deze gokkasten kunnen uiteraard ook gratis gespeeld worden. Bij het betreden van één van de gokkasten van Tanzoo ontvangt u al direct 20 gratis fun speelgeld als u hiervoor kiest. Zo kunt u kennis maken met de gokkast zelf en hoeft u nooit geld te storten om te bekijken wat ongeveer het uitbetalingspercentage is. Het gratis spel geeft dezelfde uitbetaling als bij het spelen voor echt geld.

Voor geld gokkast spelen

Wanneer u voor geld de gokkasten gaat spelen zal het iets ingewikkelder worden. U dient een account te registreren of u betaald via uw mobiele telefoon. Wanneer u klikt op voor echt geld spelen dan zal er een pop-up verschijnen met daarin de details weergegeven. Er zal een telefoonnummer in beeld komen of een iDeal logo. U kunt nu kiezen om te storten via iDeal of gewoon direct te bellen met uw mobiel. De credits zullen meteen op uw gokkast aanwezig zijn en u kunt spelen voor echt geld!

Uitbetaling Tanzoo gokkast

De uitbetalingen verlopen altijd erg soepel. Binnen 48 uur zult u de winsten al zien verschijnen op uw bankrekening door middel van een bankoverschrijving. Het minimale bedrag dat u gewonnen dient te hebben is 10 euro alvorens u kunt uitbetalen. Al om al zijn de Tanzoo gokkasten een perfecte keuze voor u als speler doordat u gebruik kan maken van Nederlandse methodes.
 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.