Sluiten
Ontvang 10 euro gratis bij Casino Club


Turbo Mega Jackpot gokkast online

De Turbo Mega jackpot gokkast heeft een jackpot aanwezig, de naam zegt het al. Deze jackpot kan gewonnen worden op drie verschillende manieren bij een hoge inzet van 160 munten per draai. Met de peren, VIP en geldzakken kunt u de jackpot verdienen, u zult hiervan vier opeenvolgend op de rollen moeten laten verschijnen (niet op actieve winstlijnen maar gewoon willekeurig).

Combinaties kunnen kris kras gevormd worden wanneer u met inzetten van 10, 40 of 160 munten per keer speelt. Het gaat hier om de appels, citroenen, kersen, sinaasappels, perzikken, druiventrossen, watermeloenen, bellen, peren, VIP's en geldzakken. Als u 10 credits inzet speelt u maar met drie rollen, bij 40 of 160 inzet zullen vier rollen geactiveerd worden.

De jackpot is altijd verschillend, deze loopt namelijk op wanneer andere spelers op dezelfde gokkast spelen op dat moment. Bij iedere inzet zal een klein deel hiervan naar deze jackpot gaan. Spelers maken bij iedere draai kans erop en kunnen zo een leuk extraatje verdienen wanneer zij de juiste combinatie vormen om de jackpot te winnen. Kortom, de Turbo Mega Jackpot gokkast heeft leuke bonusfuncties om winsten te behalen.

Inzetten op Turbo Mega Jackpot

  1. Muntwaarde: Speel met 0,10 muntwaarden, minimaal 10 credits per spel. Maximaal 160 credits per spel. Deze kan gewijzigd worden tijdens het spelen zelf.
  2. Inzetten: Speel met drie rollen met een inzet van 10 credits en met vier rollen met een inzet van 40 credits en 160 credits.

Betalingsmethodes gokkast

Turbo Mega Jackpot Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betaalmiddelen:


Speciale functies

  1. Het kop- en muntspel: Het kop- en muntspel is erg bekend onder gokkasten liefhebbers. Zo ook komt dit spel voor op deze gokkast. U kunt zo gokken wanneer u een leuke winst behaald en de winst verdubbelen. Ook is het mogelijk om de gehele winst te verspillen als u fout gokt. 
  2. Speel direct boven: Door gebruik te maken van de Choose Game knop kunt u direct de inzet verhogen naar 40 of 160 credits, waarbij u met meerdere rollen gaat spelen en sneller combinaties vormt voor hogere winsten.
    Jokersymbool: Het jokersymbool geeft mystery winsten, deze is afhankelijk van de inzet op dat moment. Bij een inzet van 10 credits kunt u met drie of twee jokers ee prijs van tussen de 20-1000 en 40-2000 ontvangen, bij een inzet van 40 credits is dit bij drie jokers 80-2000 en bij ee inzet van 160 credits bij iedere joker ee prijs tussen de 80-2000.
  3. Jackpot: Win de jackpot met vier opeenvolgende peren, vip's of geldzakken.

Waarom Turbo Mega Jackpot gratis spelen

Om de Turbo Mega Jackpot gokkast echt goed te leren kennen kunt u gratis spelen. Ongelimiteerd kunt u munten ontvangen (oefencredits) om de rollen te laten draaien. De uitbetaling zal precies hetzelfde zijn en het spel hetzelfde verlopen als het spelen voor echt geld. Denkt u na het gratis spelen er klaar voor te zijn om echte geld winsten te verdienen, speel dan voor geld door op de Start knop te klikken en een account te registreren.


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.