Sluiten
Ontvang 10 euro gratis bij Casino Club


Random Runner Ultra gokkast online

De Random Runner gokkast is een klassieke bekende gokkast van Tanzoo, maar kent u de Random Runner Ultra al? Hierbij zijn alle inzetten x 10 en ook de winsten x10. Zo kunt u kans maken op hogere uitbetalingen en meer spanning beleven op uw favoriete gokkast. Bij het spel beneden speelt u altijd met een inzet van 10 credits wat op 1 euro neerkomt, bij het spel boven betaald u 40 credits om de rollen te laten draaien en te spelen met vijf winstlijnen!

Deze klassieke gokkast wordt niet in offline gokhallen aangeboden, daar wordt de oude versie nog altijd gespeeld. Doordat u nu online speelt kunt u via VIP Powerlounge de geavanceerde versie spelen van de Random Runner. Altijd al een groot fan hiervan geweest dan is het nu uw kans om hem gratis te proberen of voor echt geld.

Inzetten op Random Runner Ultra

  1. Muntwaarde: Zet op de gokkast in met 0,10 euro per credit. Bij het basisspel speelt u direct met een minimale inzet van 10 credits. Het bovenspel wordt met 40 credits gespeeld, zo speelt u dus met 1,00 of 4,00 euro per draai..
  2. Inzetten: 1 credits beneden spel, 4 credits boven spel

Betalingsmethodes gokkast

Random Runner Ultra Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingen:


Speciale functies

  1. Het kroon symbool: Op de beneden rollen van de Random Runner Ultra gokkast kunt u profiteren van een symbool die willekeurig op rollen kan verschijnen. Deze geeft een winst van tussen de 40 en 2000 credits. Het gaat om het symbool dat wordt weergegeven als kroon.
  2. Sterren weergegeven op symbolen: De sterren worden weergegeven op een aantal symbolen op de bovenrollen. Dit is de hoogste uitbetaling, deze betaald 2000 munten uit wat neerkomt op een 200 euro winst.

Waarom Random Runner Ultra gratis spelen

Als u de Random Runner reguliere gokkast al kent kunt u direct voor echt geld gaan spelen. De gokkast wordt namelijk hetzelfde gespeeld alleen met een hogere inzet. Kent u de oude klassieker ook nog niet dan kunt u de Ultra hier gratis uitproberen, veel plezier.


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.