Sluiten
Ontvang 10 euro gratis bij Casino Club


Jokers Time Deluxe gokkast online

Het basisspel van de Jokerstime Deluxe is wat ons betreft niet zo bijzonder, maar naarmate u de inzet verhoogt en bij het spel boven gaat spelen kunt u tot wel 200 euro per draai winnen met de jokers. U speelt met verschillende inzetten op het bovenspel, de minimale inzet betreft 100 credits en de maximale inzet 450 credits. Dit betekend dat u met wel 45 euro per draai kan spelen! VIP Powerlounge staat al wel bekend om de hoge inzet gokkasten, maar dit is toch wel een uitzondering en een echte topper voor spelers die graag wat meer risico nemen bij het spelen van gokkasten online.

Beneden kunt u profiteren van mystery winsten met het kroonsymbool die kris kras gevormd kan worden op de rollen, deze geven een mystery winst tot 200 munten (20 euro). Bij één kerssymbool ontvangt u al een prijs van 20/40 munten en bij twee sowieso 40 munten. De rest van de  combinaties worden gevormd met in ieder geval twee dezelfde en een deluxe symbool wat dan als joker geldt, of drie symbolen opeenvolgend.

De bovenrollen kunnen geactiveerd worden door uzelf, klik op "choose game" om zo meer rollen te activeren. U kunt tot 10 rollen activeren bij de maximale inzet, ook is het mogelijk om met bijvoorbeeld 4, 5 of 6 rollen te spelen, verlaag hiervoor even de inzet van de credits. Voor veel variatie zit u op de Jokers Time deluxe gokkast wel goed en kunt u altijd even afwisselen als het goed gaat naar een hogere inzet, of juist lager spelen als het slechter gaat.

Inzetten op Jokers Time Deluxe

  1. Muntwaarde: Er wordt met 0,10 muntwaarden gespeeld die x de totale credit inzet zal gaan.
  2. Inzetten: Beneden speelt u met 10 credits, bij het bovenspel met 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400 of 450 credits.

Betalingsmethodes gokkast

Jokers Time Deluxe Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes:


Speciale functies

  1. Het kroonsymbool: Beneden wordt het kroonsymbool gebruikt voor mystery winsten. Zo ontvangt u tot 200 munten wanneer deze een willekeurige combinatie vormen. Ze kunnen namelijk willekeurig op de beneden rollen verschijnen om als combinatie te dienen (andere symbolen niet).
  2. Bovenrollen: De bovenrollen kunt u activeren, wij zien dit toch wel als speciale functie, want bij velen gokkasten online zult u niet 10 instelbare rollen tegenkomen. Speel met 10 rollen tegelijk en maak zo heel snel kans op hoge uitbetalingen.
  3. Jokersymbool: Het jokersymbool is de belangrijkste op de Jokers Time Deluxe, de naam zegt het al. Deze is maar liefst 2000 munten waard, zowel als bij het benedenspel als bovenspel.

Waarom Jokers Time Deluxe gratis spelen

Om kennis te maken met de velen mogelijkheden op de Jokers Time Deluxe gokkast online kunt u het gratis spel spelen via onze site. Wij bieden hem gratis aan zodat u eerst het spel goed leert kennen voordat u geld gaat storten. Het gaat immers om hoge inzetten, dus is het wel belangrijk dat u genoeg van de gokkast af weet.


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.