Powerlounge gokkasten gratis spelen

Bij de VIP Powerlounge gokkasten kunnen de winsten hoger oplopen dan ooit tevoren. U speelt hierbij ook met hogere inzetten. Normaal gesproken zou u bijvoorbeeld gokken bij een kop en munt spel met 128 munten, dit is bij de powerlounge gokkasten al gauw 1280 munten. Alles is meer waard, de winsten, inzetten, combinaties en uitbetalingen. Hierdoor is het spelen van gokkasten nog spannender en is het alleen weggelegd voor spelers die wat meer te besteden hebben bij online kansspelen. Denkt u de spanning aan te kunnen dan kunt u hieronder op één van de gokkasten van deze aanbieder klikken en kennis maken met leuke acties zoals mystery madnessdagen, bonusspellen en boven spellen die altijd aanwezig zijn. Registreer snel en veilig een account zodat u kunt profiteren van de leuke acties die zij organiseren en ontvang meer geld op uw account.

Powerlounge gokkasten staan voor...
 •  
 • Zeer hoge inzetten op de gokkasten waardoor winsten ook hoger oplopen bij bonusspellen en bovenspellen.
 •  
 • Als VIP in de watten worden gelegt door uw eigen manager bij Powerlounge zelf.
 •  
 • Bijna iedere inzet die u plaatst zal vermenigvuldigt worden met tien tegenover andere online gokkasten.

Net iets meer dan een normale gokkast

VIP Powerlounge gokkasten worden gespeeld op een platform voor spelers die net even iets meer willen dan een normale gokkast. Dit platform biedt u de mogelijkheid om met grotere inzetten te spelen en daardoor hogere winsten te behalen. Deze gokkasten zijn dus precies goed afgesteld voor gokkers die net even iets meer lef in zich hebben en meer in durven te zetten. Wanneer u bij deze aanbieder bent belandt kunt u ook gokken op andere kansspelen zoals blackjack, roulette en het moneywheel waarbij ook hoge winsten behaald kunnen worden.

Winstgevende acties

Iedere maand worden er zeer winstgevende acties geboden waarbij spelers extra credits ontvangen en kunnen verdienen. Dit wordt gedaan om u als speler een leukere tijd mee te geven bij het spelen op de gokkasten en een compleet spelaanbod te bieden. Probeer anders zelf even de Powerlounge gokkasten gratis uit en leer op deze manier de spellen beter kennen zodat er geen verrassingen meer tevoorschijn zullen komen wanneer het echte geweld u tegemoet komt!

Betalen op VIP Powerlounge gokkasten

De betalingen verlopen via handige betaalmogelijkheden zoals Paysafecards, Moneybookers en iDeal. Deze zijn zeer effectief en kosteloos bij het storten van het geld op de gokkasten. Wij zullen een korte uitleg geven over deze betaalmogelijkheden zodat u precies weet waar u mee te maken heeft.
 • iDeal
 • VIP Powerlounge accepteert de betaalmogelijkheid iDeal, dit is Nederlands grootste betaalmethode en staat voor veilig en snel betalingen verrichten via het internet. Al jarenlang heeft deze zich bewezen als meest efficiënte, kosteloze en veilige elektronische betaalmethode. Wanneer u gaat storten zal het aangekochte bedrag direct op de gokkast gedeponeerd worden op de spelers zijn rekening.
 • Moneybookers
 • Er kunnen betalingen gedaan worden via iDeal, deze online wallet kunt u gebruiken via creditcards en debitcards. U zult even geld moeten storten op uw Moneybookers account via bijvoorbeeld iDEal of DirectEbanking. Zo kunt u veilig en snel via Moneybookers het geld op uw gokkast account storten.
 • Paysafecard
 • De paysafecard methode is erg eenvoudig. Dit is een gemakkelijke en snelle manier van betalen zonder ooit rekeningen of afschriften te ontvangen. Dit tegoed zal op uw spelersaccount opgeslagen worden en u kunt dus direct op de gokkast spelen na het betalen ermee. De paysafecards kunnen op vele plekken in Nederland gekocht worden zoals benzinestations en sigarenhandelaren.
 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.