Wildtimer gokkast online

De Wildtimer gokkast is een klassieker uit de Timer familie en deze mag uiteraard niet ontbreken op onze website. Beneden speelt u voor 1 credit per draaibeurt en het is de bedoeling om zo snel mogelijk de credits naar het boven spel toe te spelen. Beneden kunnen mooie winsten behaald worden die naar het basis saldo gebracht worden. Deze winsten kunnen naar het bovenspel toe gespeeld worden waarbij u 4 credits inzet betaald bij het bovenspel om de rollen te laten draaien. Ook is het mogelijk om 20 credits in te zetten wanneer u ervoor kiest om ook te profiteren van het wild symbool die voor alles geldt!

Inzetten op Wildtimer

  1. Muntwaarde: U speelt altijd met dezelfde muntwaarde van 0,10 per credit. De credit inzet kan gezet worden naar 1, 5 of 20 credits, dus u kunt maximaal met 2,00 euro per draai spelen.
  2. Inzetten: Bij het basisspel kan 1 credit worden ingezet en het bovenspel tot aan 20 credits om met 5 winstlijnen te spelen.

Betalingsmethodes gokkast

Wildtimer Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes:


Speciale functies

  1. Het wildtimer symbool. Deze symbool kan andere symbolen vervangen bij het boven spel, deze verschijnt willekeurig op symbolen op de derde rol. Wanneer u het boven spel direct wilt gaan spelen kunt u klikken op de choose game knop om credits naar boven te spelen.
  2. Winst van 20 credits: De stersymbolen kunnen kriskras verschijnen op het basisspel waarbij u 20 credits ontvangt bij drie willekeurige stersymbolen op de rollen op het basisspel.

Waarom Wildtimer gratis spelen

Als u al veel vaker gokkasten hebt gespeeld zult u de Wildtimer gokkast zeker al eens tegengekomen zijn in een kroeg of café, vaak zitten er dan andere spelers op te spelen, en als u zelf een gokje wilt wagen zult u er geld in moeten gooien. Bij het online gokkasten spelen is het zo dat u gratis kan spelen zonder ooit geld te storten, zo kunt u deze gokkast uit de bekende Timer familie zelf eens goed uitproberen en beter leren kennen voordat u geld gaat storten met de veilige betalingsmethodes.

"Wildtimer symbool kan andere symbolen vervangen bij het boven spel"


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.