Sluiten
Ontvang 10 euro gratis bij Casino Club


Turboplay Jackpot gokkast online

De Turboplay Jackpot gokkast is een unieke gokkast waarbij meerdere varianten aanwezig zijn waarme de prijzen bemachtigd kunnen worden. Zo kunt u met inzetten van 1 of 4 credits spelen waarbij meerdere combinaties gevormd kunnen worden met de jokers. Wanneer u met inzetten van 16 credits gaat spelen zullen de jokers ook nog eens mystery winsten geven. Bij vier dezelfde jokersymbolen (rechtsboven op de gokkast zelf) staat de grote jackpot weergegeven waar u ook kans op maakt. Heeft u ook al zo'n last van een jackpot koorts, probeer hem dan vandaag nog gratis of voor echt geld uit!

Inzetten op Turboplay Jackpot gokkast

  1. Muntwaarde: U speelt altijd met dezelfde aantal muntwaarde, namelijk 0,10 per credit inzet. Wanneer u de credits omhoog zet zal dit hoger worden. Er kan met een inzet van 16 credits in totaal gespeeld worden wat uit zal komen op een inzet van 1,60 euro per draai.
  2. Inzetten: Inzetten kunnen gewijzigd worden tijdens het spelen. Hoe meer inzet, hoe meer kans u maakt op mysteryprijzen met de jokers.

Betalingsmethodes gokkast

Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes voor de Turboplay Jackpot gokkast online:


Speciale functies

  1. Het jokersymbool: De jokersymbool kan gebruikt worden om mysterywinsten mee te behalen, de uitbetaling hiervan ligt aan de inzet waarmee u speelt op dat moment. Als u met een maximale inzet van 16 credits speelt zal per joker en prijs van 8-200 gegeven worden. Wanneer u met een inzet van 4 speelt zult u drie jokers kriskras op de rollen moeten krijgen om zo'n uitbetaling te krijgen. Bij een inzet van 1 credit kunnen ze niet kris kras gevormd worden maar moeten ze op en actieve winstlijn terecht komen opeenvolgend.
  2. Vier rollen: Er zijn vier rollen aanwezig op deze spannende gokkast. Zo kunt u nog sneller mooie combinaties vormen voor leuke uitbetalingen. Bij vier opeenvolgende symbolen van peren, VIP en jackpot zakken ontvangt u de jackpot. De jackpot zal hierboven worden weergegeven boven het uitbetalingstabel.
  3. Automatisch spelen: Het is mogelijk om de autoplay kaart op het start/gamble knopje te zetten zodat de rollen automatisch gaan draaien. Zo hoeft u niets te doen en maakt u alsnog kans op leuke uitbetalingen.

"Gebruik jokers voor mystery winsten en maak kans op een leuke jackpot"


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.