Sluiten
Ontvang 10 euro gratis bij Casino Club


Toptimer gokkast online

De Toptimer is een gratis gokkast die u gewoon een keer gespeeld moet hebben. Hij is qua vormgeving erg realistisch en goed nagebootst waardoor het net lijkt alsof u op een echte gokkast aan het spelen bent. De winsten vliegen u letterlijk om de oren waarbij leuke geluiden uit de gokkast komen. Bij het basisspel speelt u gewoon met een lage inzet van 1 of 4 credits, maar die lopen op naarmate u naar het boven spel toe gaat. Wanneer u genoeg munten hebt opgespaard bij het benedenspel kunt u er misschien klaar voor zijn om bij het bovenspel voor nog hogere winsten te gaan spelen.

Er zijn bij het beneden spel drie rollen aanwezig met 1 winstlijn en bij het bovenspel drie rollen met 5 winstlijnen. Het PJP symbool wat staat voor Power Jackpot geldt als hoogste prijs, deze kan een prijs van 200 munten geven bij het basisspel. Bij het bovenspel is dit weer het jackpot symbool die ook 200 munten geeft bij drie opeenvolgende symbolen op de rollen.

Inzetten op Toptimer

  1. Muntwaarde: De muntwaarde die u inzet per spin wordt beslist door de credit inzet. Wanneer u de credits verhoogd zal de muntwaarde ook stijgen. Per credit zet u 0,10 euro in.
  2. Inzetten: Stel de credits in op 1 om bij het basisspel met 1 winstlijn te spelen of speel met 4 credits in totaal om met 5 winstlijnen te spelen bij het spel boven.

Betalingsmethodes gokkast

Toptimer Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes:


Speciale functies

  1. Stersymbolen: De stersymbolen vormen een belangrijke functie op het basisspel omdat zij kriskras combinaties vormen. Deze geldt als 20 credits wanneer er drie op de rollen verschijnen (geheel willekeurig).
  2. Jackpot symbolen gelden als mystery winsten: Met de zakken vol met goud waar jackpot op staat beschreven kunnen mystery winsten mee behaald worden. Wanneer u er drie van kris kras vormt zult u een prijs tussen de 10 en 200 munten ontvangen.

Waarom Toptimer gratis gokkast spelen

De Toptimer gokkast, de naam zegt het al, is een echte topper onder de Timer gokkasten. Wanneer u een groot fan bent van de klassieke gokkasten dan is dit een echte aanrader die u voor geen goud zou willen missen. Speel hem gratis via onze site of ga gokken voor echt geld en maak kans op de leuke linked jackpot of mooie winsten die u kunt bekijken in het uitbetalingstabel.

"Een echte top klassieke gokkast onder de Timer gokkasten online"


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.