Oldtimer gokkast online

Als u nog nooit eerder van de Oldtimer gokkast hebt gehoord heeft u toch echt onder een rots gelegen. Dit is de meest bekende gokkast online die u maar terug zult vinden, op de Random Runner na dan! Deze Oldtimer maakt de Timer familie compleet en door zijn eenvoudige gameplay is het makkelijk te bespelen voor beginnende spelers. U kunt beginnen met een inzet van 1 credit om het spel zo beter te leren kennen of u probeert hem eerst gratis uit. Al snel zult u erachter komen dat bij het boven spel de hoogste winsten behaald worden en dat het spel daarom draait. Spaar de credits op bij het basisspel door middel van winsten te behalen en speel ze naar boven toe om met meerdere winstlijnen te spelen. Zo kunt u een volle bak pakken die oploopt tot wel 200 punten per keer!

Inzetten op Oldtimer gokkast

  1. Muntwaarde: U kunt spelen met 0,10 muntwaarde die per credit gelden. Zo kunt u maximaal 0,50 euro inzetten per spin.
  2. Inzetten: Kies zelf de inzet waarmee u speelt. Bij het basisspel betaald u 1 credit per spin en bij het spel boven 5 credits per spin. Klik op "Choose game" om deze te verhogen en direct naar het boven spel toe te gaan of spaar de munten beneden op.

Betalingsmethodes gokkast

Oldtimer Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes:


Speciale functies

  1. Jackpot symbool: Het Jackpot symbool staat weergegeven op de symbolen op het boven spel. Wanneer u drie opeenvolgende jackpot symbolen krijgt op de rollen op een actieve winstlijn zult u 200 munten verdienen. 
  2. Linked Jackpot: Bij iedere draai die u maakt op de rollen van deze klassieke gokkast maakt u kans op de linked jackpot die verbonden is aan meerdere Power Jackpot gokkasten.
  3. Stersymbool: Het stersymbool is belangrijk bij het basisspel, deze kunnen namelijk kriskras een combinatie vormen voor een prijs van 20 credits die u weer bij het boven spel kan gaan gebruiken voor hogere winsten van minimaal 40 credits per combinatie.

Waarom Oldtimer gratis gokkast spelen

Door de Oldtimer gokkast te spelen haalt u de leuke oude herinneringen weer omhoog. Misschien heeft u hem al eens vaker gespeeld in offline gokhallen of een kroeg. Nu kunt u vanuit uw stoel in de woonkamer deze spannende klassieker spelen ongelimiteerd geheel gratis.

"De Oldtimer is een erg bekende klassieke gokkast online"


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.