Sluiten
Ontvang 10 euro gratis bij Casino Club


Diamond Deluxe gokkast online

Voor trouwe spelers van Power Jackpot gokkasten is de Diamond Deluxe zeker geen onbekende gokkast. Voor nieuwe spelers zoals u zullen deze misschien nog niet eerder gespeeld hebben. Zo kunt u hem via onze site even gratis uitproberen en er kennis mee maken voordat u geld stort en voor echt geld de gokkast gaat spelen. Er kan gespeeld worden met een inzet van 1 of 4 credits en de prijzen liegen er niet om. Bij vier barren kunt u al maar liefst 750 munten verdienen en heeft u even genoeg van het basisspel dan kan het boven spel ook gespeeld worden waarbij u een winst van 1000 munten kan verdienen met de mystery symbolen. Bij het boven spel kunt u overigens met een hogere inzet tot maximaal 32 credits per spin spelen.

Inzetten op Diamond Deluxe

  1. Muntwaarde: De muntwaarde is 0,10 euro waard, die zal vermenigvuldigd worden met de credit inzet wat dus de totale inzet zal bepalen per spin.
  2. Inzetten: Speel met inzetten van 1 en 4 credits bij het benedenspel en een inzet van 8, 16 of 32 credits bij het bovenspel. Bij het bovenspel krijgt u meerdere bonussymbolen zodat u nog sneller combinaties kan gaan vormen.

Betalingsmethodes gokkast

Diamond Deluxe Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes:


Speciale functies

  1. Het diamantensymbool: De diamantsymbolen op de boven rollen betalen zeer hoog uit. U kunt hiermee tot wel 750 munten verdienen met een combinatie van drie opeenvolgende edelstenen/diamanten. Op dit symbool is ook een D weergegeven wat staat voor "Diamond Deluxe". 
  2. Mystery symbolen: Op de bovenrollen kunt u kans maken op mystery winsten door de mystery symbolen op de rollen te krijgen, deze wordt weergegeven als een paars vraagteken.
  3. Linked Jackpot: De linked jackpot zal willekeurig uitbetaald worden wanneer u speelt op deze spannende gokkast vol met diamanten. Probeer diamanten te winnen en laat uzelf belonen met prachtige prijzen terwijl u ook nog eens kans maakt op deze leuke jackpot.

Waarom Diamond Deluxe gratis gokkast spelen

Door gratis te spelen op deze klassieke gokkast van Power Jackpot kunt u kennis maken met de functies die erop worden weergegeven. Zo leert u de mystery winsten kennen, en zult u bij het bovenspel meer kennis opdoen door met hogere inzetten te gaan spelen. Wanneer u uiteindelijk ervoor kiest om voor echt geld te spelen kunt u even in volledig scherm spelen en zo een speelaccount aanmaken en beloond worden met exclusieve acties die alleen voor echte spelers gelden.

"Linked jackpot, mystery winsten en heel veel diamanten"


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.