Sluiten
Ontvang 10 euro gratis bij Casino Club


Icecold gokkast online

De Icecold gokkast is perfect voor in het winterseizoen. Is het alweer zomer en heeft u het snikheet dan is het af te raden om deze gokkast te spelen. Vanwege de hoge spanning die de gokkast met zich mee brengt kunt u het al gauw erg heet krijgen en grote winsten vliegen u om de oren heen. Pak in de winter anders even een lekkere warme chocolademelk erbij en ga de gratis gokkast spelen waarbij winsten oplopen tot 200 munten.

Als het sneeuw logo valt op de rollen dan heeft u erg veel geluk, hierbij kunt u uw geluk beproeven op het freezerbord. Hierbij lopen de prijzen heel snel op en kan de hoogste prijs al 100 munten x drie vermenigvuldiger uitbetalen = 300 munten. Zo kunt u bij dit spel nog meer winnen als bij de hoogst mogelijke combinatie. Maak bij iedere draaibeurt kans op dit spannende spel.

Het basisspel kan gespeeld worden met maar 0,10 euro inzet. Klik op de knop "start" en speel beneden of ga direct boven spelen. De bedoeling is dat u met fruitsymbolen combinaties gaat vormen op de aanwezige rollen. Hoe meer geld u inzet, hoe meer winstlijnen actief worden. Ook worden meer rollen ter beschikking gesteld als u de inzet omhoog krikt. Credits die u wint kunt u bij het benedenspel naar boven toe zetten waarbij u met inzetten van 5 of 20 credits gaat spelen. Zo kunt u kris kras combinaties maken en worden winsten rijkelijker beloond als ooit tevoren.

Inzetten op Icecold

  1. Muntwaarde: 0,10 muntwaarde aanwezig, maar in te stellen door de credits te verhogen. De regel geldt, 1 credit is 0,10 euro muntwaarde.
  2. Inzetten: Stel in om met 1, 5 of 20 credits te spelen op de Icecold gokkast van Nedbet.

Betalingsmethodes gokkast

Icecold Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes:


Speciale functies

  1. Het sneeuw symbool: Het symbool als sneeuwvlok kan zorgen voor het bonusspel, het freezerbord genaamd. Zo maakt u kans op 100 munten waarbij u ook nog eens een vermenigvuldiger kan ontvangen als het spel gestart is met drie sneeuwvlokken.
  2. Ice cold symbolen: De echte ice cold symbolen op deze gokkast zorgen voor een mooie winst van 200 munten. Dit is de hoogst haalbare winst, samen met de symbolen die als sterren worden weergegeven.

Waarom Icecold gratis spelen

Leer het bonusspel van de Icecold gokkast beter kennen wanneer u gratis speelt. Deze wordt gestart met 1, 2 of 3 sneeuwvlok symbolen. Wanneer het met 1 wordt gestart geldt het als x1, met 2 geldt het als x2 en met 3 geldt het als x3. Zo is het bonusspel dus meer waard wanneer het is gestart met meerdere sneeuwvlokken. Speel voor echt geld als u al genoeg kennis hebt van deze gokkast online.


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.