Sluiten
Ontvang 10 euro gratis bij Casino Club


Goldlines gokkast online

De Goldlines gokkast maakt net als de Double Sixteen gebruik van 16 winstlijnen. Nedbet staat er om bekend dat zij gokkasten bieden met veel winstlijnen zodat de spelers kunnen genieten van snellere gevormde combinaties met de fruitsymbolen. Wij bevelen deze gokkast dan ook aan om te gaan spelen. Vooral als u nog niet eerder gokkasten online hebt gespeeld is dit een echte topper van de Nedbet aanbieder. Speel met een maximale inzet van 16 credits zodat ook de combinaties een hogere waarde krijgen.

Bij het spel beneden wordt er gespeeld met één winstlijn en 1 credit inzet. Als u boven wilt spelen kunt u gebruik maken van het warp 0-1 spel, zodat u direct credits naar boven toe zet. Wanneer kroonsymbolen kris krs op de rollen verschijnen bij het basisspel kan dit ook een winst van 20 credits geven.

Bij gewonnen credits in het spel beneden kunt u direct credits naar het bovenspel zetten. Zo speelt u dus met een inzet van 4, 8 of 16 credits en kunnen winstcombinaties nog hoger oplopen. U zult rijkelijk beloond worden zoals u ook kunt terug zien in de uitbetalingstabel. U wint al een prijs wanneer er twee of drie dezelfde fruitsymbolen opeenvolgend op de rollen verschijnen. Bij het bovenspel geldt de regel dat er drie opeenvolgende fruitsymbolen op de rollen moeten staan voor een leuke winst.

Inzetten op Goldlines

  1. Muntwaarde: Met muntwaarden van 0,10 euro speelt u op de Goldlines gokkast. Wanneer u de credit inzet gaat verhogen zal ook de muntwaarden dus verhoogd worden doordat 1 credit 0,10 euro waard is.
  2. Inzetten: Klik op "choose game" en zet de credits naar 4, 8 of 16, of blijf spelen met een inzet van 1 credit op het basisspel.

Betalingsmethodes gokkast

Goldlines Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes:


Speciale functies

  1. Het sterrensymbool: Dit is een uniek symbool wat gebruikt kan worden bij het basisspel. Ontvang 20 credits wanneer u combinaties maakt van drie sterren willekeurig op de rollen.
  2. Jackpot geldzakken: De jackpot geldzakken kan zeer zeker een speciale functie genoemd worden, deze geeft namelijk een erg hoge speciale prijs van 200 munten bij het spel boven. Bij het spel beneden is het Nedbet symbool weer meer waard en kan 200 munten geven als deze op de actieve winstlijn terecht komt.

Waarom Goldlines gratis spelen

De Goldlines gokkast heeft veel functies en mogelijkheden aanwezig waardoor het toch verstandig is hem eerst gratis uit te testen. Leer alle mogelijkheden goed kennen en ga dan met echt geld spelen. Uitbetalingen, functies of mogelijkheden zijn precies hetzelfde als u gratis speelt. Maak eenvoudig een account aan bij Nedbet als u de Goldlines voor geld wilt spelen.


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.