Sluiten
Ontvang 10 euro gratis bij Casino Club


Bullseye gokkast online

De Bullseye gokkast komt met een dartbord, dit dartbord geldt als bonusspel. U kunt winsten ermee behalen wanneer er dartborden op de rollen verschijnen. Het is mogelijk om met drie of vier rollen te spelen bij het spel beneden. Voor meer rollen geldt de regel dat u meer credits moet inzetten. Er kunnen 1, 5 of 20 credits ingezet worden per draai.

Wanneer u de inzet gaat verhogen zult u al gauw merken dat de winsten er ook beter op worden. Zo kunt u met een maximale inzet van 20 credits een prijs van 200 ontvangen bij vier x een bullseye symbool. Als u met vijf had gespeeld geldt deze als 100 bij drie x een bullseye symbool. Speel dus met meer risico, en maak zo kans op hogere uitbetalingen.

Een gratis gokkast zoals de Bullseye gokkast is erg handig voor nieuwe spelers. Als u niet eerder gokkasten online hebt gespeeld of deze nog niet eerder hebt uitgeprobeerd kunt u het spel beter leren kennen. Ook vooral omdat het een unieke functie heeft met het dartbord kan het even ingewikkeld eruit zien. Maar niets is minder waar, binnen enkele minuten snapt u het spel al en kunt u voor echt geld gaan spelen.

Inzetten op Bullseye

  1. Muntwaarde: 0,10 per credit, in totaal 20 credits, dus een inzet van 2,00 euro per draai.
  2. Inzetten: Speel met 20 credits maximaal en 1 credit minimaal. U kunt deze zelf wijzigen door op head bet 5 of tail bet 20 te klikken. Als u gewoon op start klikt speelt u met 1 credit inzet.

Betalingsmethodes gokkast

Bullseye Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes:


Speciale functies

  1. Het dartbord:  Het dartbord is het bonusspel op de Bullseye gokkast. De naam zegt het al, de bullseye is het meeste waard. U kunt een dartpijl gooien op de dartbord zelf en zo prijzen schieten. Klik op de start knop om het knipperende licht te laten stoppen op een prijs. Er worde nhier prijzen van 4, 8, 16, 32 en 60 credits weergegeven waar u kans op maakt.
  2. Gamble spel: Gamble spel werkt als volgt, u kunt op de knoppen head en tail klikken na een gewonnen prijs. Zo krijgt u de mogelijkheid om de prijs te verdubbelen.

Waarom Bullseye gratis spelen

Speel via Gratisgokkasten.info de Bullseye gokkast van Nedbet gratis en leer zo het spel kennen. Wij geven u de mogelijkheid om spellen beter te leren kennen voordat u stortingen verricht. Zo hoeft u nooit een geldtransactie te verrichten op een gokkast die u nog niet goed genoeg kent.


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.