Hellraiser gokkast online

Hellraiser gokkast wordt je aangeboden door Fruitluck. Het is mogelijk om dit spel te spelen met speelgeld en met echt speelgeld. Het is mogelijk om eerst het spel te spelen met speelgeld, zodat je eerst de Hellraiser gokkast leert kennen. Het spel begin je te spelen met inzetten van één punt. Als je dan een goede combinatie krijgt kan je kiezen of je een gokje waagt met het spel kop of munt. Of dat je het gelijk naar je clubmeter laat storten.

Je kan ten alle tijden stoppen met het gokken en de punten die je hebt gewonnen naar je clubmeter laten storten. Kies je er wel voor om te gaan gokken en kies je verkeerd dan stopt het spel automatische en begin je weer met normaal spelen. Als je uiteindelijk punten hebt in je clubmeter kan je je inzet kiezen.

Er zijn verschillende inzetten, 5, 10, 20 en Hellraiser. Hoe meer je inzet hoe meer lijnen je speelt en meer kans hebt om te winnen. Als je er voor kiest om dit spel te spelen met echt speelgeld klik je op de knop cashier en dan op de knop echt speelgeld spelen. Je ziet dan een code verschijnen die je makkelijk kan gebruiken als je met je telefoon geld wilt storten. Het is ook mogelijk om met ideal, paysafecard, mastercard en visa te betalen. Het is allemaal even snel. Begin nu je avontuur met Hellraiser gokkast en zorg dat je de duivel voor bent.

Hellraiser bonusspel

De Hellraiser bonusspel wordt gestart met duivels (zien eruit als robot), krijg er drie of meer willekeurig op rollen. Wanneer je met een inzet van 5 speelt zal je maar twee duivels op de rollen krijgen als het spel al van start is en zal het tot einde gebracht worden. Wanneer er met een inzet van 10 of meer wordt gespeeld en het bonusspel start dan kan je wel vier duivels krijgen op rollen voordat het bonusspel stopt. Het spannende bonusspel van de Hellraiser Gokkast zorgt voor veel leuke momenten waarbij hoge winsten je om de oren heen vliegen.

Betalingsmethodes gokkast

Flash Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes: 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.