Double Sixteen gokkast online

Double Sixteen gokkast is een leuke gokkast die je kan spelen bij Fruitluck. Deze gokkast kan je op vele manieren spelen. Deze gokkast heeft maar liefst acht rollen waar je mee kunt spelen. Hoe minder je inzet hoe minder rollen je speelt. Als je bijvoorbeeld speel je met drie rollen. speel je met tien dan speel je met vier rollen. besluit je om met twintig te spelen dan speel je ook met vier rollen. Maar met 16 winlijnen in plaats van acht. En speel je met veertig dan gaan alle rollen draaien. En speel je met 32 winlijnen.

Als je dit begint te spelen heb je natuurlijk veel meer kans om te winnen. Dan dat je begint te spelen met een inzet van vijf en vier winlijnen. Deze gokkast kan je met speelgeld spelen en met echt speelgeld. Klik gewoon in het menu op speel voor echt geld en je kan je eerste storting maken. Dit kan je onder andere doen met je telefoon je krijgt dan een code die je moet in voeren en dan wordt het automatische gestort op de gokkast.

Je kan ook storten met ideal, paysafecard, mastercard en visa. Allemaal even handig maar als je een groter bedrag wilt storten is één van deze mogelijkheid makkelijker en sneller. Als je zelf geen zin hebt om te klikken dan kan je gewoon het plaatje autoplay aanklikken en begint Double Sixteen gokkast uit zich zelf te draaien. Wel zo handig als je even wat drinken moet pakken of wat te eten.

Double Sixteen Functie

De Double sixteen gokkast heeft de leuke functie dat je met veel rollen kan gaan spelen. Door met acht rollen te spelen maak je al sneller kans op mooie uitbetalingen. Hierom is deze online gokkast dan ook één van de toppers van Fruitluck. Speel hem vandaag nog voor echt geld en wie weet verlaat je het spel wel met een grote winst op zak.

Betalingsmethodes gokkast

Flash Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes: 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.