Bar 7 gokkast online

Bar 7 gokkast wordt je aangeboden door Fruitluck. Je kan boven en beneden spelen bij deze gokkast. De naam Bar 7 zegt het al. Probeer zoveel mogelijk de symbolen bar of zevens te krijgen. Je kan ook je punten naar boven spelen. druk op de knop zeven of op de knop bar die je kan vinden onder aan het scherm. Als je dan het aantal punten boven hebt staan wat je wilt inzetten draait die automatische.

Je moet misschien even wennen als het de eerste keer is. Maar Bar 7 gokkast bied je de mogelijkheid aan om het spel te leren kennen met speel geld. Klik op cashier en dan op de knop speel voor speelgeld. Wil je later toch overschakelen om het echte geld te winnen dan kan je dit ook makkelijk doen. Ga gewoon weer naar de knop cashier en klik dan op de knop speel voor echt geld. Je krijgt dan de mogelijkheid om te storten met ideal, de telefoon, visa, mastercard of door middel van een paysafecard. Het is allemaal zo gebeurd.

Wat Bar 7 gokkast je ook aanbied is om een gokje te wagen met de dubbel of niets knop. Je zet dan 100 punten in en hebt 50% kans om het te verdubbelen en natuurlijk 50% kans om dit te verliezen. Klik op de knop supergok rechts bovenin en vind snel uit of jij het geluk aan jou kant hebt en pak die extra 100 punten. Waar je dan weer mee kan spelen. Zoek Bar 7 gokkasten nu op bij fruitluck en begin met het spelen van deze super leuke gokkast.

Bar 7 Functie

De Bar 7 gokkast functie bij het topspel is erg leuk en vernieuwend. Je kan zo zelf de symbolen selecteren waarvoor je wilt spelen. Selecteer een bar of zeven, en prober zoveel mogelijk symbolen van de geselecteerde symbool op de rollen te krijgen. Heb je een bar geselecteerd en komen er veel barren, dan zal de uitbetaling aanzienlijk hoog zijn.

Betalingsmethodes gokkast

Flash Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes: 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.