Sluiten
Ontvang 10 euro gratis bij Casino Club


Turboplay gokkast online

Turboplay gokkast wordt je aangeboden bij Classic Jackpot. Het is een leuke gokkast waar je veel geld mee kan verdienen. Het ziet er ingewikkeld uit maar dat is niet zo. Om het spel even te leren kennen kan je altijd met gratis speeltegoed beginnen en daarna met echt geld spelen. dit kan je makkelijk overzetten. Als je met gratis geld aan het spelen bent en je wilt overschakelen naar echt geld klik je gewoon op de knop kassa.

Daar worden een paar gegevens gevraagd en als je dat invult kan je beginnen met spelen. Je moet dan wel even geld storten maar dit heb je ook zo gedaan met de gemakkelijkheid van je telefoon of gewoon via ideal of moneybookers. Het is allemaal heel simpel dus. Om bij de Turboplay gokkast te spelen met je clubmeter klik je heel simpel op het knopje choose game. Je maakt dan meer kansen om te winnen, maar je moet natuurlijk wel punten hebben staan bij de clubmeter. Als je twee keer op choose game klikt kan je spelen met alle vier de rollen. en daardoor verhoog je ook weer je winkansen.

Wil je weer terug bij het begin beginnen dan klik je gewoon door op choose game tot je bij het gewenste spel bent waar je mee wilt spelen. je kan met verschillende betten spelen. 1, 4 en 16. Speel je met 16 en je krijgt een joker muts dan is dat al genoeg bij 4 heb je er drie nodig en bij 1 ook. Je kan dan punten krijgen. Het is altijd de vraag hoeveel punten je krijgt. Dit is een verassing het aantal punten ligt tussen de 8-200 als je 16 speel.

Bij de 4 ligt dit ook tussen de 8-200 maar je hebt er hier wel drie van nodig en bij de 1 heb je als je twee mutsjes vind kans tussen de 2-200 en als je drie mutjes vind heb je kans van 4-200 punten. Lijkt het jou leuk om Turboplay gokkast te spelen, ga dan snel naar Classic Jackpot en begin je spel.

Betalingsmethodes gokkast

Turboplay Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes: 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.