Sluiten
Ontvang 10 euro gratis bij Casino Club


Revolution gokkast online

Revolution gokkast wordt je aangeboden door Classic Jackpot. Ze bieden hier nog meer gokkasten aan waar onder ook deze gokkast Revolution. Revolution gokkast speel je met vier rollen in plaats van drie. Als je eenmaal punten hebt staan in de bovenkant dan kan je spelen met verschillende bets. Vijf, tien, twintig en veertig. Als je vijf, tien, twintig bet dan gaan er drie rollen draaien. Verhoog je je inzet naar tien, twintig dan gaan ze alle vier draaien.

Maak je een combinatie met de sterren dan gaat het rad draaien en maak je kans op alle punten die daar op staan. Waar het pijltje stopt win je en wordt bijgeschreven bij je punten. Daarna hervat het normale spel weer. Je kan dit spel ook eerst met gratis speeltegoed spelen.

Om te kijken hoe het allemaal in zijn werk gaat. Beslis je daarna om toch maar te beginnen met realmoney kan dit heel makkelijk klik op kassa en maak een account aan. Je kan daar ook gelijk geld storten met bijvoorbeeld ideal, moneybookers of gewoon heel simpel met je telefoon. Het is een erg leuke gokkast want je kan veel punten in één keer winnen als je het rad mag laten draaien.

Het heeft een vrolijke uitstraling en bied je veel mogelijkheden om te spelen. je kan ook het kaartje met autoplay aanklikken. Dan gaat Revolution gokkast vanzelf draaien. Zodra je mag beginnen met gokken stopt dit wel en moet je zelf beslissen wat je moet doen. Wij wensen je alvast veel plezier met het bespelen van deze gokkast.

Betalingsmethodes gokkast

Revolution Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes: 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.