Sluiten
Ontvang 10 euro gratis bij Casino Club


Reelghost gokkast online

Reelghost gokkast kan je spelen bij Classic Jackpot. Je kan deze gokkast spelen met inzetten van één, vier en acht. Klik op start om te beginnen nadat je je inzet hebt bepaalt. Klik op de knoppen hold om bepaalde symbolen vast te zetten voor de volgende spin. Reelghost gokkast bied je de mogelijkheid om boven en onder te spelen. je begint altijd onder aan en als je punten naar de clubmeter hebt gespeeld kan je boven beginnen.

Boven heb je meer kans om te winnen en om mee te winnen. Je speel dan namelijk niet met één lijn, maar met meerdere lijnen. Je kan ook het Reelghost symbool krijgen dit geeft je dan een leuk verassend aantal punten wat elke keer verschilt. Vind je twee Reelghost symbolen dan kan je een aantal punten winnen, en als je er drie op een rij hebt ook. Heb je er drie op een rij gevonden heb je meer kans op een hoger aantal punten dan dat je twee reelghost symbolen vind. Als je drie zevens hebt gecombineerd of drie keer de bar, dan krijg je het maximaal aantal punten van 100.

Bij Reelghost gokkast heb je de mogelijkheid om te gokken. Als je beneden een winnende combinatie hebt gemaakt kan je kiezen of je wilt gokken of dat je de punten naar boven wilt zetten. Klik makkelijk op de knop play/gamble en je begint met gokken. Wil je de punten naar boven hebben dan klik je op de knop reelghost. Zo kan je altijd zelf bepalen hoe en wat je speelt. Dit spel kan je spelen met gratis speeltegoed en voor echt geld. Met één druk op de knop kan je een account aanmaken en beginnen te spelen met echt geld.

Geld storten is ook erg simpel, dit kan onder andere met moneybookers, ideal of gewoon via de telefoon. Het is een erg leuke gokkast waar je leuke bedragen mee kan winnen begin nu.

Betalingsmethodes gokkast

Reelghost Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes: 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.