Sluiten
Ontvang 10 euro gratis bij Casino Club


Lotus gokkast online

De Lotus gokkast wordt je aangeboden door de aanbieder Classic Jackpot. Je hebt bij deze gokkast de mogelijkheid om onder en boven te spelen. om boven te spelen moet je eerst beneden winnen. Het is eigenlijk heel simpel want het enigste wat je hoeft te doen. Is op het knopje start drukken en je kan beginnen met het spel. Je kan ook kiezen om sommige symbolen op hold te zetten. Dit doe je dan met de knoppen onder de rollen. als je beneden hebt gewonnen dan krijg je het spel kop of munt. Je moet hier dus kiezen tussen kop of munt.

Heb je gewonnen dan kan je zelf beslissen of je door wilt spelen, of dat je het naar de clubmeter wilt zetten. Doe je dit dan kan je spelen op het bovenste spel. Je kan ook gelijk op het knopje clubmeter klikken. Dan hoef je het spel niet te spelen en gaan de punten gelijk naar boven. Speel je wel het spelletje dan heb je ook meer punten.

De lotus gokkast heet niet voor niks lotus. Je hebt een paar speciale symbolen die op elke plek kunnen komen. Hiermee kan je een mystery winst winnen. Als je twee lotus symbolen heb kan dit variëren tussen 4-200 punten. En heb je er drie kan her variëren tussen de 8-200 punten. Dit spel kun je spelen met inzetten van één, vier en acht. Hoe hoger je inzet hoe meer je zult winnen bij de juiste combinatie. Begin nu met het spelen van Lotus gokkast en kom er zelf achter.

Betalingsmethodes gokkast

Lotus Gokkast veilig spelen? Gebruik onderstaande betalingsmethodes: 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.