<


Bloodsuckers gokkast online

De Bloodsuckers gokkast kunt u spelen met meerdere winstlijnen, hoger inzetniveau, verschillende muntwaarden en een bonus spel. Ook een wild symbool en Scatter symbool zorgen ervoor dat winsten verdrievoudigd worden tijdens gratis spins en het wild symbool allerlei symbolen vervangt om een combinatie toch compleet te maken. Dit spel bevat spectaculaire beelden bij het bonus spel waarbij u vampiers door het hart steekt met een houten staak. Verder komt u symbolen tegen die allen met het thema "Vampiers" te maken heeft. Zo ziet u het gif potje, een vampier dat bloed drinkt of knoflook symbolen.

Inzetten op Bloodsuckers

  1. Muntwaarde: Zet de muntwaarde zelf neer hoe u zelf wilt, pas het aan op uw saldo en speel zeer laag of zeer hoog per draaibeurt.
  2. Inzetten: Het inzetniveau kan ingesteld worden tijdens draaibeurten. Stel hem in op 1, 2, 3 of 4.
  3. De Bloodsuckers heeft 25 wedlijnen aanwezig waarop u de combinaties kunt vormen. Stel dit in door op "inzetlijnen" te klikken.

Betalingsmethodes gokkast

Betaal via veilige betalingsmethodes als u deze spannende gokkast wilt spelen:


Speciale functies

  1. Er zijn veel gratis gokkasten te bespelen via onze site die een bonus spel aanwezig hebben, maar één zoals dit komt u niet vaak tegen. Hierbij kunt u met de houten staak door grafkisten heen slaan en hopen dat er een vampier in verborgen zit. Wanneer u hem door zijn hart heen hebt gestoken ontvangt u munten. Pas op: Er kunnen ook vleermuizen in verborgen zitten waardoor het bonus spel direct ten einde is. (behaalde winsten bij voorgaande keuzes zullen op uw saldo worden bijgeschreven).
  2. Niet alleen het bonus spel geldt als speciale functie, maar ook nog eens een wild symbool met de vampier erop weergegeven. De vampier bijt een mooie vrouw in haar nek, wanneer u gebruik maakt van dit symbool zult u andere vervangen (bonus symbolen en scatters kunnen niet vervangen worden).
  3. Scatter, de bruid als vampier is het scatter symbool. Activeer bij winsten die u hiermee behaald de vermenigvuldiger die zal vermenigvuldigen met de totale inzet op dat moment. De winst zal verdrievoudigd worden (behalve bij het bonus spel of bij gratis spins.

Waar deze gratis gokkast spelen

Gokkasten spelen doet u bij Klaver Casino, met hun ruime gokkastenaanbod zult u zich geen moment meer vervelen. Wilt u een soortgelijke gokkast als de Bloodsuckers slot spelen dan kunt u terecht op de duivelse Devils Delight gokkast waarbij u zielen kunt verzamelen om munten te winnen. Meld uzelf aan als nieuwe speler en ontvang ook nog eens honderdvijftig Euro gratis + 25 spins!

"Zoek vampiers op in hun grafkist en steek ze door hun hart bij het bonus spel"


 
Gratis Gokkasten spelen zonder enige verplichting. Toch van plan om geld te storten, stort dan via iDeal, mobiel en paysafecards.